RSS

Årets höjdpunkt?

11 Aug

Ingen sovmorgon den här helgen inte. Upp i ottan och packa, rasta hunden och sedan i ilfart på nästan tomma vägar till Askersund och årets höjdpunkt (?) hundutställningen i Askersund. Cavaliersällskapet passar på och anordnar en egen utställning på lördagen i samband med att Örebro läns kennelklubb har sin stora internationella utställning. I år var det rekordmånga hundar anmälda till de två dagarna, 2600! Fullt med folk och hundar av alla olika storlekar och utseenden alltså :).

Cavaliersällskapets utställning var lite mer ”normal” med 17 valpar och 57 vuxna hundar anmälda. Felix ställde upp i Öppen klass och fick bedömningen ”Very good” av domaren Rick Aldous från England. Utlåtandet finns på sidan ”Om Felix”.

Väl på plats vid ringen träffade vi den lilla tiken Molly med familj, Felix var så nöjd och glad att ha en snygg tjej att uppvakta :). Solen sken mest hela dagen, så lite varmt blev det och inte så lätt att hitta skugga samtidigt som man ville hålla koll på vilka nummer som var inne i ringen… men det gick bra. Vi stannade dock inte till finalerna, så jag vet inte vilka som vann, blev BIR/BIM.

Imorgon ska vi hit igen, då som hejaklack till Magic, en staffe med outsinlig energi 🙂 vi träffar säkert pulin Sabina och ett helt gäng med kineser (Tonic, Andros och Mynta) också (allihopa är Felix kompisar).

 
 

Lämna en kommentar